Böcker om kryptovaluta

Böcker om Bitcoin,  Ethereum, Blockchain och kryptovalutor

Sedan "blockkedjetekniken" och "Bitcoin" uppfanns 2009 har många böcker skrivits om kryptovalutor. Ämnet kan kännas stort och svårt att ta sig an för den oinvigde, men hjälp finns att hitta! På den här sidan tipsar vi om böcker som tar upp "Blockchain-teknik", Bitcoin och andra kryptovalutor. Om du känner dig novis på området men är nyfiken att lära dig mer rekommenderar vi någon av de "enklare" böckerna som riktar sig mot nybörjare inom kryptosfären. För den redan tekniskt kunnige finns även böcker som tar en titt "under huven" på Bitcoin och blockkedjetekniken i stort.

The Internet of Money - Andreas Antonopoulos

En mycket omtyckt bok skriven av Andreas Antonopoulos. "The Internet of Money" har de senaste åren blivit en av de mest rekommenderade böckerna om kryptovaluta. Författaren är tydlig med att boken riktar in sig mot nybörjare inom kryptos. Höga betyg från oss på Kryptos.se!

The Internet Of Money - Andreas Antonopolus

 

 

 

Mastering Bitcoin - Andreas Antonopoulos

En riktigt bra bok om Bitcoin och kryptovaluta som riktar sig mot en lite mer teknisk läsare. "Mastering Bitcoin" är tänkt att fungera som en handbok för programmerare och utvecklare inom blockkedjetekniken.

Mastering Bitcoin - Antonopolus

 

 

 

Digital Gold - Nathaniel Popper

"Nathaniel Popper" ger sin syn på Bitcoin och kryptovalutor i sin omtalade bok "Digital Gold" från 2015.

Digital Gold - Nathaniel Popper

 

 

 

Bitcoin for dummies

Lär dig grunderna och lite till genom att läsa "Bitcoin for Dummies". En häftad bok på engelska som på ett mycket pedagogiskt sätt presenterar Bitcoin för läsaren.

Bitcoin for dummies häftad bok

 

 

 

 

 

Bitcoin - en finansiell revolution

Vad är Bitcoin? Hur fungerar det, och vem skapade valutan? Få svar på dina frågor i boken som reder ut de flesta frågetecken på ett snyggt sätt.

Bitcoin - En finansiell revolution