Bitcoin

Köpa Bitcoin

Bitcoin kan köpas online på flera olika sätt. Det är svårt att helt undvika avgifter, men se till att undvika de dyraste och mest osäkra börserna. När du köper Bitcoin med kreditkort debiteras en avgift som varierar mellan aktörerna. En tumregel är att aldrig betala mer än 5% i avgifter vid insättning med exempelvis kreditkort. Se dock upp med att avgiften inte alltid säger hela sanningen. Vissa aktörer marknadsför sig som avgiftsfria när de egentligen har ett högre grundpris på kryptovalutan istället.

Just nu rekommenderar vi följande:

Vår favoritbörs Binance erbjuder halva avgiften på transaktionsavgifter, snabba uttag och mycket annat:

Binance.com

Kucoin är en ny och mycket lovande kryptobörs med flera förmåner:

Kucoin.com

Sätt in 100 dollar och få 10 dollar extra på ditt Coinbase-konto när du använder länken nedan:

Coinbase.com

Bitmex erbjuder 10% rabatt när du använder länken nedan:

Bitmex.com

Hur köper man Bitcoin?

För att köpa Bitcoin på nätet behöver du antingen ett kreditkort eller en mobiltelefon med "Swish". Ett tredje alternativ är att köpa direkt av någon som är i färd med att sälja någon kryptovaluta. Att köpa kryptovaluta "privat" på det här sättet är ofta gynnsamt för båda parter eftersom man undviker avgifter av olika slag.

Köpa med kreditkort

För att förvärva Bitcoin och andra kryptovalutor med kreditkort rekommenderar vi Coinbase som är en av världens största aktörer inom området. Du kan även ta ut pengar direkt till ditt bankkonto via sajten. När du klickar dig vidare från oss får du 10 dollar extra om du sätter in minst 100 dollar på Coinbase.

Köpa privat - det billigaste sättet

Att köpa Bitcoin eller andra kryptovalutor privat får räknas som det bästa och billigaste och snabbaste sättet. På detta sätt undviker båda parter avgifter som ofta tas ut i samband med insättningar och uttag. När du köper bitcoin av en annan privatperson förs den överenskomna summan över till köparen och betalning sker sedan. Eftersom Bitcointransaktioner kan dröja upp till två timmar beroende på nätverkets belastning kan det vara passande att träffas över en lunch eller liknande medans betalningen blir färdig.

Köpa Bitcoin